Tmavý mandlový nugát
oslazený kokosovým cukrem a ovoněný
výtažkem z pravé Bourbon vanilky. Neobsahuje
mléko a je tudíž vhodný i pro vegany.
Kokosový vukr se vyrábí
zahušťováním nektaru
kokosových květů, má hnědou barvu a velmi
příjemnou lehce karamelovou chuť.
Veganské čokolády iChoc jsou vyráběny
německou rodinnou firmou Ludwiga Weinricha. Rodina
vyrábí čokolády již déle
než jedno století. Tradice a zkušenost spolu s
nejlepšími bio surovinami, moderním
vybavením a pečlivou kontrolou jsou zárukou
vysoké kvality.
SLOŽENÍ:
mandle 34 %, kokosový cukr 33 %,
kakaová hmota, kakaové máslo,
výtažek z Bourbon vanilky. Všechny suroviny
pocházejí z kontrolovaného
ekologického zemědělství. Obsah
kakaové sušiny nejméně 31 %.
Vzhledem ke způsobu výroby může čokoláda
obsahovat stopy jiných skořápkových
plodů, lepku
a mléka.
VÝŽIVOVÉ
ÚDAJE NA 100 g:
Energetická hodnota | 2426 kJ/584 kcal |
---|---|
Tuky | 41,6 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 15,3 g |
Sacharidy | 38,7 g |
z toho cukry | 30,2 g |
Bílkoviny | 9,4 g |
Sůl | 0,07 g |
Chraňte před teplem.
ZEMĚ PŮVODU: Německo
Certifikáty:
DE-ÖKO-013
Zemědělská produkce EU/mimo EU