Jemná mléčná čokoláda plněná krémem z mléka a kokosu. Je vyráběna ve Švýcarsku tradiční metodou dlouhého konšování, díky kterému plně vynikne zprvu skrytá bohatá chuť kakaa a čokoláda získá jemnou a hebkou konzistenci. Čokoláda je slazená sušenou třtinovou šťávou Rapadura a přírodním třtinovým cukrem Cristallino. Má výbornou výrazně kokosovou chuť a neobsahuje palmový tuk ani jiné náhražkové tuky. Výrobek pochází z fair trade projektu HAND IN HAND. Fair trade čili spravedlivý obchod garantuje farmářům z rozvojových zemí spravedlivou odměnu a zakazuje otrockou či dětskou práci.
HMOTNOST: 100 g
ZEMĚ PŮVODU: Švýcarsko
SLOŽENÍ: sušená třtinová šťáva Rapadura, přírodní třtinový cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko 19 %, kokos 9 %, kakaová hmota, emulgátor: sójový lecitin, Bourbon vanilka. Všechny složky pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství. Obsah kakaové sušiny nejméně 36 % v čokoládě.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Může obsahovat stopy skořápkových plodů.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota | ___2462 kJ/592 kcal | __
---|---|
Tuky | ___42 g | __
z toho nasycené mastné kyseliny | ___27 g | __
Sacharidy | ___47 g | __
z toho cukry | ___46 g | __
Vláknina | ___2,6 g | __
Bílkoviny | ___6,2 g | __
Sůl | ___0,2 g | __
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Mléčná čokoláda s náplní KOKOS 50 %. Skladujte v chladu a suchu.
CH-BIO-004
Zemědělská produkce EU/mimo EU